ایمپلنت بدون درد در اصفهان با چه روش هایی انجام میشود؟

ایمپلنت دندانی روشی است که ریشه دندان را با یک پیچ فلزی جایگزین می‌کند تا دندان‌های مصنوعی که شبیه دندان واقعی هستند و دندان‌های مصنوعی از دست رفته را جایگزین کند. جراحی ایمپلنت دندان بستگی به نوع ایمپلنت انتخابی و وضعیت استخوان فک شما دارد. آیا می‌توان دندان را بدون درد ایمپلنت کرد؟ امروزه ایمپلنتولوژی بدون درد به لطف تکنیک پیشرفته و روشی مدرن که امکان کاشت ایمپلنت‌های دندانی بدون برش و بخیه را می‌دهد، به واقعیت تبدیل شده است.

به دلیل پیشرفت‌های جدید در مراقبت از دندان، ایمپلنتولوژی برای افرادی که از مشکلات دندانپزشکی از جمله، شکستگی دندان‌ها یا دندان‌های نامرتب یا از دست رفته رنج می‌برند، راه چاره است. این روش شامل قرار دادن ایمپلنت در زیر استخوان فک به عنوان بستری برای ثابت کردن تاج، پل یا پروتزهای متحرک است و ظاهری شبیه به دندان‌های طبیعی ایجاد می‌کند.

ابداع این روش به طور قابل توجهی جراحی‌های طولانی مدت و وقت‌گیر دندانپزشکی را کاهش داده و برای متقاضیان به صرفه‌تر است. حتی می‌توان در مدت یک ساعت از این روش نتیجه گرفت، این روش به تعویض یک یا چند دندان از دست رفته در مدت زمان بسیار کمتری کمک می‌کند و در ادامه با ثابت شدن فوری دندان، لبخندی مطمئن و سطح راحتی بیشتری ایجاد می‌شود.

در کلینیک دندانپزشکی سروش، ایمپلنت بدون درد در اصفهان توسط بهترین متخصصین انجام می‌شود.

اهمیت ایمپلنت دندان


ایمپلنت دندان نسبت به جایگزینی دندان به روشهای دیگر مانند بریج یا دندان مصنوعی مزایای زیادتری دارد. در اینجا چهار مزیت اصلی ایمپلنت دندان آورده شده است:

  • راه حل دائمی از دست دادن دندان: ایمپلنت دندان به گونه‌ای طراحی شده است که می‌تواند تا آخر عمر شما دوام داشته باشد و به عنوان یک راه حل دائمی برای دندان‌های از دست رفته عمل می‌کند.
  • جلوگیری از تحلیل استخوان: هنگام از دست رفتن دندان‌ها، توده استخوانی فک نیز از بین می‌رود. ایمپلنت دندانی تنها روشی است که جایگزین استخوان فک می‌شود و به جلوگیری از تحلیل استخوان کمک می‌کند.
  • با دندانهای طبیعی شما مطابقت دارد: ایمپلنت دندان طیف گسترده‌ای از شکل، اندازه و رنگ دارد. دندانپزشک در اصفهان ایمپلنت دندان انجام می‌دهد و همچنین ایمپلنت‌هایی را طراحی می‌کند که با رنگ دندان‌های مجاور شما مطابقت داشته باشد و کاملاً در جای خود قرار گیرد.
  • به طور طبیعی صحبت خواهید کرد: دندان‌های از دست رفته می‌تواند صحبت کردن را بسیار تحت تأثیر قرار دهد و همچنین می‌تواند باعث تغییر گفتار شود. بنابراین ایمپلنت دندانی بهترین گزینه های جایگزینی دندان ها است که درست مانند دندان‌های طبیعی شما ظاهر شده و عمل می‌کند و شما را قادر می‌سازد به راحتی و به طور طبیعی صحبت کنید.

روش‌های انجام ایمپلنت بدون درد در اصفهان


فارغ از آگاهی از اهمیت ایمپلنت دندان، اکثر افراد از این می‌ترسند که در استخوان فک‌شان پیچ وارد شود. بنابراین از ایده کاشت ایمپلنت خوششان نمی‌آید و همچنین متوجه آسیبی که دندان از دست رفته ایجاد می‌کند نیستند.

 

انجام ایمپلنت دندانی

 

اما با پیشرفت در دندانپزشکی امروزی، می‌توان گفت روش ایمپلنت دندان بدون درد است. به لطف فناوری مدرن دندانپزشکی، ایمپلنت‌های دندانی به عنوان درمانی تا حدودی بدون درد در نظر گرفته می‌شوند. و انجام ایمپلنت دندان اولویت اصلی در مطب دندانپزشکی است.

در طی فرآیند ایمپلنت دندان، دندانپزشک روشهای زیر را برای بدون درد شدن روش به کار می‌گیرد:

بی‌حسی بیمار

کاشت ایمپلنت دندان نیاز به جراحی دهان دارد و در نتیجه بیمار نیاز به بی‌حسی دارد. انواع زیادی از بیهوشی وجود دارد که می‌توان از آنها استفاده کرد. روش بی‌حسی که انتخاب می‌شود بستگی به عواملی مانند تعداد ایمپلنت‌هایی که باید گذاشته شود و راحتی و ترجیح شخصی بیمار دارد. به طور معمول، بیمار در طول عمل کاملاً بیهوش نخواهد بود.

 

بی‌حسی برای ایمپلنت دندانی

 

بی‌حسی در بسیاری از روشهای پزشکی استفاده می‌شود تا اطمینان حاصل شود که جراحی بدون درد برای بیمار انجام شود. انواع مختلفی از بیهوشی وجود دارد که سه نوع از رایج‌ترین آنها برای جراحی ایمپلنت دندان، بی‌حسی موضعی، عمومی و ملایم است. نوع بیهوشی مورد استفاده بستگی به پیچیدگی عمل جراحی و احساس راحتی بیمار دارد.

بی‌حسی موضعی برای اقدامات جزئی

بیهوشی موضعی معمولاً زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که فقط یک یا دو ایمپلنت دندانی قرار داده می‌شود. هنگامی که بی‌حسی موضعی انجام می‌شود‌، آن ناحیه از دهان که قرار است عمل روی آن انجام شود بی‌حس می‌شود و بیمار هوشیار خواهد بود. این نوع بیهوشی عموماً برای جراحی ایمپلنت جزئی استفاده می‌شود زیرا زمان عمل کوتاهتر از زمانی است که چندین ایمپلنت در حال قرار دادن است.

بی‌حسی عمومی برای پیوند استخوان

بیهوشی عمومی قوی‌ترین نوع است. بیشتر در مواردی که پیوند استخوان ضروری است استفاده می‌شود. در طول فرآیند ایمپلنت دندان، در صورتی که بیمار استخوان‌های سالم کافی در دهان خود برای حمایت از ایمپلنت‌ها نداشته باشد، ممکن است پیوند استخوان لازم باشد. تحت بیهوشی عمومی، بیمار کاملاً بیهوش است و عمل را به خاطر نمی‌آورد.

آرامبخش ملایم برای اضطراب

نوعی آرامبخش به نام آرامبخش ملایم نیز توسط برخی از جراحان دهان ارائه می‌شود. برای بیمارانی که اضطراب دارند، آرامبخش ملایم می‌تواند به آنها در طول عمل جراحی کمک کند. این نوع آرام بخش معمولاً به عنوان نیتروژن اکسید یا دارویی تجویز می‌شود که باعث خواب آلودگی می‌شود و احساس اضطراب و استرس را از بین می‌برد. بیمار هنوز تحت بیهوشی آگاهانه بیدار است، اما معمولاً در وضعیتی شبیه به خواب است.

قرار دادن ایمپلنت به کمک کامپیوتر

امروزه با استفاده از نرم افزارهای مدرن و پیشرفته، متخصصان ما می‌توانند کل عمل را برنامه‌ریزی کرده و ایمپلنت‌های دندانی را بدون درد وارد کنید.

 

قرار دادن ایمپلنت دندانی

 

با استفاده از تصاویر دیجیتالی سه بعدی، متخصص می‌تواند مداخله را با تضمین میزان موفقیت 100٪ انجام دهد. این تصاویر به دندانپزشک این امکان را می‌دهد موقعیت ایمپلنت‌ها را تجسم کند، بنابراین دندانپزشکان می‌توانند ایمپلنت‌ها را با دقت فوق العاده در مناطق با تراکم استخوان بالا قرار دهند، بنابراین هیچ گونه خطایی وجود نخواهد داشت.

قرار دادن ایمپلنت دندان با روش کامپیوتری شامل 3 مرحله است:

  • سی تی اسکن برای تهیه تصویر سه بعدی دقیق از ساختار استخوان فک.
  • متخصص با بررسی تصویر با یک نرم افزار، ساختار فک را ارزیابی کرده و قرار دادن ایمپلنت و ساختار پروتز را تا رسیدن به نتیجه دلخواه شبیه‌سازی می‌کند.
  • فایل شبیه‌سازی این امکان را فراهم می‌کند که دندانپزشک دقیقاً همانطور که در رایانه برنامه‌ریزی کرده بود، ایمپلنت را سر جای خود قرار دهد.

شبیه سازی مجازی مهمترین جنبه این تکنیک است، به طوری که ایمپلنت‌های دندانی را می‌توان بدون درد در بیماران قرار داد و به ما این امکان را می‌دهد تا تمام جزئیات عمل را انجام دهیم، از هر گونه خطری برای شما جلوگیری کرده و دقت بسیار زیادی دارد. مهمتر از همه، شبیه سازی را می‌توان بارها و بارها انجام داد تا زمانی که دندانپزشک به نتیجه دلخواه برسد.

مزایای قرار دادن ایمپلنت به کمک کامپیوتر 

می‌توان گفت یکی از بهترین فواید این روش این است که بیمار تجربه کاشت ایمپلنت‌های دندانی بدون درد را خواهد داشت که یکی از نگرانی‌های اصلی کسانی است که مجبور به درمان ایمپلنتولوژی هستند.

  • مداخلات دقیق‌تر، جزئی‌تر و کمتر تهاجمی.
  • مداخله سریعتر.
  • کاهش زمان مداخله.
  • توانبخشی سریعتر.
  • بدون خطا.
  • پیشگیری از خطر جراحی.
  • کاهش درد بعد از عمل.
  • بدون بخیه و تورم.

ایمپلنت بدون جراحی

کاشت ایمپلنت امروزه رایج شده است و دندانپزشکان قبل از مداخله جراحی بیمار را ارزیابی می‌کنند. هنگام برنامه‌ریزی برای درمان یک مورد، دندانپزشکان باید استخوان موجود و کیفیت بافت نرم را ارزیابی کرده و یک روش جراحی ترمیمی را برنامه‌ریزی کنند. نوع روش جراحی برای دسترسی به محل ایمپلنت یک مورد مهم و اساسی است.

 

ایمپلنت دندانی بدون جراحی

 

پس از درک روشن از بافت سخت و نرم موجود از طریق ارزیابی داخل دهانی، رادیوگرافی و – در صورت امکان- اسکن توموگرافی کامپیوتری با اشعه مخروط، پزشک می‌تواند تعیین کند که روش فلپ برای بیمار ایده‌آل است یا روش فلپ لس. هر دوی این تکنیک‌ها دارای مزایایی هستند و رویکرد باید بر اساس میزان بافت متصل موجود در محل کاشت و همچنین حجم استخوان تعیین شود.

هنگامی که بافت متصل شده حداقل باشد، یک روش فلپ به جراح این امکان را می‌دهد تا با قرار دادن فلپ، لثه متصل‌تری ایجاد کرده و پاپیلای بین دندانی را در محل کاشت بهبود بخشد. فلپ لثه همچنین به پزشک این امکان را می‌دهد که موقعیت نهایی ایمپلنت را در قوس استخوان به وضوح ببیند.

در صورت لزوم تجسم استخوان در حین عمل جراحی به دلیل عدم قطعیت، فلپ رفلکشن امن‌ترین و قابل پیش‌بینی‌ترین روش است.

در عوض، با یک روش فلپ لس، از یک مشت بافت برای دسترسی به استخوان از طریق لثه استفاده می‌شود و با حذف برش در بافت مخاط، ناراحتی بعد از عمل به حداقل می‌رسد. هرگاه بافت مخاط برش داده شود، پروستاگلاندین و هیستامین آزاد می‌شوند و در نتیجه تورم و درد پس از عمل ایجاد می‌شود. بنابراین، هنگامی که عرض کافی لثه متصل شده در محل ایمپلنت وجود داشته باشد، ممکن است روش بدون فلپ مورد استفاده قرار گیرد و هرگونه نیاز به بخیه را حذف کند.

بهبودی پس از جراحی


بی‌حسی یا بی‌هوشی می‌تواند جراحی بدون دردی را در طول عمل برای بیمار به دنبال داشته باشد، اما اکثر بیماران در دوره بهبودی حداقل ناراحتی جزئی را تجربه خواهند کرد. مسکن‌هایی مانند ایبوپروفن معمولاً تنها چیزی هستند که برای تسکین درد در چانه، گونه‌ها یا زیر چشم مورد نیاز است. بیماران همچنین باید از کیسه یخ برای کاهش تورم استفاده کنند و غذاهای نرم مصرف کنند.

دوره نقاهت پس از عمل جراحی نسبتاً کوتاه است و برای اکثر بیماران کمتر از یک هفته طول می‌کشد. برای کاهش ناراحتی، بیماران باید دهان خود را حداقل دو بار در روز با آب نمک گرم بشویند و ملایم‌تر مسواک بزنند. برای اطمینان از اتصال ایمپلنت‌ها به استخوان و بهبودی آنها، مراجعه منظم به دندانپزشک الزامی است.

مقالات مرتبط

لامینت(لمینت) یا ونیر دندان چیست؟

درصورتی‌که به فکر گذاشتن روکش زیبایی دندان خود هستید احتمالاً در تحقیقات خود با اصطلاحات مختلفی مانند پراسلین، ونیر(لامینیت)، کامپوزیت دندان و لومینیرز دندان، ونیر لومینیرز و

مطالعه »

دهانشویه: انوع و طرز مصرف

دهانشویه‌ها به دلایل مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ خوشبو کردن دهان، کمک به جلوگیری یا کنترل پوسیدگی دندان‌ها، پاکسازی پلاک‌های دندانی (لایه‌ای نازک حاوی باکتری‌ها

مطالعه »

سرطان دهان و دندان

سرطان دهان زمانی ایجاد می‌شود که تومور (غده) در آستر دهان رشد کند. این تومور می‌تواند در سطح زبان، داخل گونه ها، سقف دهان (کام)

مطالعه »
تماس با ما